top of page

6 μηνες

Πριν περιπου 6 μηνες και μετα απο αρκετες σκεψεις και παρα πολυ ψαξιμο στο διαδυκτιο και τα προσωπικα αρχεια ξεκινησαμε το ταξιδι μας. Ποιος θα το ελεγε οτι μετα απο 6 μηνες μονο θα ειχαμε 30 διαφορετικα περιοδικα και εφημεριδες, βιβλια, τραγουδια, αφισες απο το παρελθον, τομεα για της οργανωσεις, της εφημεριδες και εκδοτικους οικους, διεθνη τομεα και αλλα.


Στο μελλον ερχονται ακομα περισσοτερα περιοδικα απο την ελλαδα και οχι μονο και ελπιζουμε σε ακομη περισσοτερες συνεργασιες με ολους γιατι ο σκοπος μας ειναι να στηριξουμε τον εθνικισμο και την προσπαθεια του να γινει παραγοντας που θα μπορει να βοηθηση την χωρα μας να παει μπροστα.


Για πολλοστη φορα ζηταμε εαν εχεται παλια περιοδικα, εφημεριδες, υλικο, μοιραστητετο μαζι μας να το προβαλουμε και να το μοιραστουμε με ολους για να θυμουνται οι παλαιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ;

Για πρωτη φορα τα κομματα της λεγομενης ''ακροδεξιας'' και παραπλησια, εστω και εαν καποια ειναι δουρειοι ιπποι πιασανε ενα ποσοστο περιπου 20%. Ναι ξερω και η αποχη ηταν 60% οποτε το ποσοστο πεφτει ε

Καλη Ψηφο, οχι αποχη

Κατα πρωτον να σας θυμησουμε οτι το συστημα θελει την αποχη, μας θελει να μην ασχολουμαστε οποτε να χριεαζονται λιγοτερα κομματοσκυλα για να βγαζουν την ''πλειοψηφια τους''. Ωραια θα μου πειτε τωρα, ν

©2022 by ethnikismosgr. Proudly created with Wix.com

bottom of page